C.S.Boxmeer

Marijn van Os

 

C.S. Boxmeer staat voor Chauffeur Service Boxmeer.                                                  

Mijn ervaring als chauffeur; 

Vanaf 1972 ben ik werkzaam geweest als internationaal chauffeur vrachtvervoer. In 1980 ben ik als touringcarchauffeur-reisleider begonnen en heb heel Europa bereisd met gasten van allerlei afkomst. Een avontuurlijk leven waarin creatief probleem-oplossen tot dagelijkse praktijk behoorde! Een geweldige tijd! Vanaf 1997 werkte ik voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. In die periode heb ik een zeer specifieke rij-opleiding gevolgd aan de Politie-academie. In 2014 bereikte ik de 60 jarige leeftijd en op dat moment heb ik gebruik gemaakt van het recht om met pensioen te gaan en heb ontslag genomen bij het Openbaar Ministerie te Den Haag. 

Na mijn pensionering ben ik gestart met Chauffeur Service Boxmeer omdat stilzitten voor mij geen optie is. Daarmee kan ik tevens een goede financiële bijdrage leveren aan Villa Joep. Dat is mijn voornaamste doel. 

Inmiddels is een vruchtbare samenwerking tot stand gekomen met o.a. Verstraaten Staatsie Vervoer in Venray, maar ook met Exclusive Drive Limousine-service in Well, Munckhof Taxi Maasbuurt in Heijen, ALETO TOURS te Venlo en ROUW-VIP van Peter van Nek in Ede.